Over ons

Over ons


Mijnsportartikelenpartner levert sportartikelen voor sportclubs, scholen , bedrijven en evenementen.. U kunt hierbij denken aan sporttassen,voetbaltassen, watertassen waar wij ook het logo van uw club of bedrijf op kunnen bedrukken.

Bij Mijnsportartikelen bent u dan aan het juiste adres. Het voordeel van Mijnsportartikelenpartner is dat u altijd één aanspreekpunt heeft, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en uw bestelling of offerte aanvraag kunt volgen.. Wij leveren sportartikelen door Nederland en Belgie, of het nu gaat om 10 hesjes voor de training of 1000 hesjes voor een sportevenement. Maar ook ballen met logo van de club is levering door Mijnsportartikelenpartner geen probleem

Op onze site treft u verschillende voorbeelden aan van artikelen die wij kunnen leveren voor uw sportclub, bedrijf, school of organisatie. U kunt hier een offerte aanvragen of ons benaderen voor meer informatie. Wij nemen contact met u op om de mogelijkheden met u te bespreken Neem de proef op de som en maak kennis met Mijnsportartikelenpartner. En wie weet worden wij, na een goed gesprek, ook Úw sportartikelenpartner.

Contact

mijnsportartikelenpartner
Estafetteweg 10
2807BN GOUDA

+31 182 517 242 / 06 29 251 532
info@mijnsportartikelenpartner.nl

KvK 24432743
BTW ID-nummer: NL001282346B19